Last minute rent a car

last minute logoLast minute rent a car er et biludlejningsfirma i Kroatien, som kan tilbyde lejebiler i næsten alle kategorier. Dertil kommer at Last minute rent a car ifølge egne oplysninger bestræber sig på at have en flåde af udelukkende nye bilmodeller (gennemsnitlig 6 måneder gamle).

Søger du billig billeje i Kroatien til ferien, kan du hos Last minute rent a car bestille alt fra små bybiler til minibusser med plads til en storfamilie. Med udlejningskontorer i en række af Kroatiens mest populære byer såsom Split, Dubrovnik og Zagreb, er det oplagt at tjekke priserne på billeje fra Last minute rent a car i søgemaskinen øverst her på siden.

Hos Last minute rent a car tilbyder udover det sædvanlige ekstraudstyr som for eksempel en GPS, også at du kan supplere din billeje med en mobil Wifi-router, så du ikke behøver være offline i ferien.

Læs også: Nemt at tage internettet med på ferie med Wifi

Priser på lejebiler fra Last minute rent a car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Last minute rent a car med andre biludlejningsselskaber i Kroatien. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Split i Kroatien. Lej bil på billeje.info

Besøg Kroatiens smukke byer med billig billeje. Foto: Yoko, Creative Commons.

Kontaktinformation til Last minute rent a car

Vil du i kontakt med Last minute rent a car kan det ske på følgende adresse:

Last  Minute Rent a car
Split, Tomića Stine 9, Kroatien

Telefon nummer: 00385 (0)21 599 407

Læs mere om biludlejning hos Last minute rent a car på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Last minute rent a car Find Billeje her -- data-src=