Mack rent a car

mack. lej bil på billeje.infoMack rent a car biludlejning har afdelinger over det meste af Kroatien og har derudover samarbejdsaftaler med en række hoteller og rejsebureauer. Med lejebiler af stort set alle typer og størrelser er Mack rent a car derfor i langt de fleste situationer i stand til at opfylde dit behov for billeje i Kroatien.

I Dubrovnik, Split og Zagreb tilbyder Mack rent a car for eksempel bestilling af billeje med afhentning i enten by eller lufthavn, ligesom de også tilbyder levering og afhentning af lejebilen på dit hotel, hvis dette er indenfor en radius på 15 kilometer af nærmeste Mack-afdeling. Denne service er en oplagt mulighed, hvis du ønsker at tage på udflugt i rundt i Kroatien et par dage, men ellers ikke har behov for billeje.

Er du derimod på langtidsferie i Kroatien, har Mack rent a car også tilbud, som er henvendt specifikt til kunder med behov for langtidsbilleje i Kroatien.

Priser på lejebiler fra Mack rent a car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Mack rent a car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Dubrovnik. Lej bil på Billeje.info

Mack rent a car har blandt andet en afdeling i Dubrovnik. Foto: Wikimedia, Creative Commons.

Kontaktinformation til Mack rent a car

Vil du i kontakt med Mack rent a car kan det ske på følgende adresse:

Mack rent a car
Frana Supila 3, 20 000 Dubrovnik, Kroatien

Telefon: + 385 (0) 20 423 747

Læs mere om biludlejning hos Mack rent a car på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Mack rent a car Find Billeje her -- data-src=