Mia Car Rental Luxury Rent Car

luxury-car-rentalMia Car Rental Luxury Rent Car giver dig mulighed for at leje luksusbiler og sportsvogne i og omkring Miami, men har også mere almindelige lejebiler i deres sortiment.

Eksklusiv billeje i Miami

Mia Car Rental Luxury Rent Car har udover deres udlejningskontor i selve Miami også afdelinger i Miami Lufthavn, Miami Beach og Fort Lauderdale, et populært ferieområde nord for Miami. Men har du brug for at få leveret eller afhentet din lejebil et andet sted, har Mia Car Rental Luxury Rent Car desuden en ‘drop off – pick up’ service.

Selvom du kan finde et bredt udvalg af “almindelige” billige lejebiler i sortimentet, er det muligheden for at leje eksklusive bilmærker såsom Porsche, Lamborghini og Bentley, der adskiller Mia Car Rental Luxury Rent Car fra andre biludlejningsselskaber i Miami. Det er din chance for at udleve drømmen om en helt særlig køreoplevelse i Floridas skønne omgivelser, hvad enten du ønsker at cruise afsted i en ægte luksusbil eller fornemme kræfterne i en amerikansk muskelbil.

Florida kaldes ikke uden grund for “Solskinsstaten” i USA, og det er for eksempel oplagt at benytte muligheden for at udforske Miami og resten af Florida fra en convertible, som du finder et bredt udvalg af hos Mia Car Rental Luxury Rent Car. Kør for eksempel en tur sydpå til Florida Keys og nyd de smukke udsigter fra broerne, som forbinder de mange øer.

Priser på lejebiler fra Mia Car Rental Luxury Rent Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Mia Car Rental Luxury Rent Car med andre biludlejningsselskaber i Miami. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

pelikan i Florida

Oplev både natur og by med billeje i Florida. Foto: josue armando serrano, Creative Commons.

Kontaktinformation til Mia Car Rental Luxury Rent Car

Vil du i kontakt med Mia Car Rental Luxury Rent Car kan det ske på følgende adresse:

Mia Car Rental Luxury Rent Car
6988 nw 42th St
Miami Fl., 33166
United States
Telefon: (305) 923-2765

Læs mere om Mia Car Rental Luxury Rent Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Mia Car Rental Luxury Rent Car blev sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Mia Car Rental Luxury Rent Car, som andre kan få glæde af, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Mia Car Rental Luxury Rent Car på vores blog om billeje. Drømmer du om at sætte dig bag rattet i en rigtig luksusbil, kan du på bloggen for eksempel læse når biludlejningsselskaber i hele verden tilføjer nye eksklusive lejebiler til deres sortiment. I indlægget om eksklusive billeje hos Sixt, kan du for eksempel læse om en af mulighederne i Danmark.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Mia Car Rental Luxury Rent Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Mia Car Rental Luxury Rent Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her