Micauto Biludlejning

Micauto er et biludlejningsfirma på øgruppen Azorerne. Her tilbyder Micauto et bredt udvalg af lejebiler, som er alle velegnede til at udforske Azorerne i dit eget tempo.

Billeje fra Micauto er et oplagt valg, hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine feriedage på Azorerne. Med egen lejebil er det nemt at nå ud i alle afkroge af den unikke, portugisiske øgruppe, som er berømt for sin særprægede vulkanske landskaber.

Micato tilbyder bestilling af billeje på Azorerne med afhentning på adskillige af øerne. Du bestemmer således selv om der skal stå en lejebil klar til dig på hovedøen São Miguel, Terceira, Santa Maria, Faial, Pico, Graciosa, São Jorge eller Flores. De fleste besøgende på Azorerne vælger billeje på São Miguel, hvor seværdighederne der kan besøges omfatter blandt andet den botaniske have, Terra Nostraparken, som ligger i Furnas vulkankrateret. Kør eventuelt også en tur til De varme kilder i Furnas vulkankrateret eller den smukke vulkankratersø Lagoa da Fogo.

Priser på lejebiler fra Micauto

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Micauto med andre biludlejningsselskaber på Azorerne. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

azorerne strand. Lej bil på Billeje.info

Find Azorernes bedste seværdigheder med billeje fra Micauto. Foto: Luissilveira

Læs mere om Micauto på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Micauto Find Billeje her --> Sammenlign priser her