MPG Car Rental

MPG-logoMPG Car Rental tilbyder dig et grønt valg, hvis du har brug for billig billeje i Los Angeles. Med et bredt udvalg af hybrid og elektriske lejebiler, kan du udforske det vestlige USA med god samvittighed.

Fra deres udlejningskontor i hjertet af Venice Beach ikke langt fra Los Angeles Lufthavn (LAX), tilbyder MPG Car Rental grøn billeje med moderne biler i mange størrelser lige fra “almindelige” personbiler til store SUVs. MPG Car Rental tilbyder desuden gratis afhentning og aflevering din lejebil op til 5 miles fra deres kontor.

Har du brug for en lejebil i Los Angeles, kan billeje fra MPG Car Rental være en chance for at stifte bekendtskab med nogle af de seneste landvindinger inden for grønne biler. I bilflåden finder du for eksempel de nyeste udgaver fra Tesla og Toyota Prius.

Priser på lejebiler fra MPG Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra MPG Car Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Tesla

Tesla og mange andre grønne modeller kan lejes hos MPG Car Rental. Foto: David van der Mark, Creative Commons.

Kontaktinformation til MPG Car Rental

Vil du i kontakt med MPG Car Rental kan det ske på følgende adresse:

MPG Car Rental
2423 Lincoln Blvd.
Venice, CA 90291
Telefon: (877) 870-7821

Læs mere om MPG Car Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om MPG Car Rental er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem MPG Car Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om MPG Car Rental på vores blog om billeje. Ønsker du dig en særlig køreoplevelse eller blot grøn samvittighed? Læs mere om andre grønne biludlejningsfirmaer i indlægget Miljøvenlig biludlejning – nyt biludlejningsfrima i vores guide om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos MPG Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos MPG Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her