NÜ Car Rentals

nulogoNÜ Car Rentals består en række uafhængige biludlejere, som i NÜ Car Rentals er fælles om et verdensomspændende brand.

NÜ Car Rentals har partnere i mere end 29 lande verden over, som tilbyder dig en bred vifte af billige lejebiler. At NÜ Car Rentals ikke er helt som andre store biludlejningsselskaber ses blandt andet ved, at mange af de lokale partnere har fået mulighed for også at beholde deres eget gamle firmanavn.

Hos NÜ Car Rentals kan du leje alt fra de helt små, økonomiske biler til store minibusser fra udlejningsstationer, som oftest ligger tæt ved eller i lufthavne, banegårde eller bymidter. Rejser du til Californien i USA, finder du for eksempel NÜ Car Rentals i Los Angeles og San Francisco, hvor deres afdeling ligger tæt ved lufthavnen og desuden tilbyder shuttle service.

Priser på lejebiler fra NÜ Car Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra NÜ Car Rentals med andre store og små biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et hurtigt overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Volvo

NÜ Car Rentals tilbyder en bred vifte af bilklasser fra udlejningsstationer i hele verden. TrishaSharma

Læs mere om NÜ Car Rentals på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om NÜ Car Rentals er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du tilføjelser til vores oplysninger eller gode råd om billeje igennem NÜ Car Rentals, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Du kan også dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om NÜ Car Rentals på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos NÜ Car Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos NÜ Car Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her