Omega

omega-logoOmega blev grundlagt i 1992 af Andrew Brown og Simon Sceats, som også i dag driver det new zealandske biludlejningsfirma, og hvis sønner er trådt ind i firmaet.

Omega er til stede i de største og mest populære byer på både nord- og sydøen i New Zealand. Uanset hvilken af de internationale lufthavne du ankommer til for eksempel Auckland eller Christchurch Lufthavn er der derfor mulighed for at komme nemt videre med en lejebil fra Omega.

Billeje fra Omega eller et af de mange andre lokale og internationale biludlejningsfirmaer på New Zealand er i det hele taget en oplagt chance for at udforske de smukke land på egne betingelser. Med en lejebil kan du således følge dit helt eget tempo og besøge præcis de seværdigheder, du finder mest interessante.

Rejser du som del af en større gruppe eller med familien, er leje af en af Omega’s større biler en chance for at rejse sammen på komfortabel vis og dele de mange nye indtryk. I sortimentet hos Omega er biler med op til 8 siddepladser (inklusive chauffør).

Priser på lejebiler fra Omega

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Omega med mange andre biludlejningsselskaber i New Zealand. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Auckland skyline

Auckland skyline. Foto: Steve, Creative Commons.

Kontaktinformation til Omega

Vil du i kontakt med Omega kan det ske på følgende adresse:

Omega
75 Beach Road, Auckland City
Telefon: +800 11 222 333

Du kan læse mere om Omega på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Omega blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Omega, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Omega på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Omega eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Omega Find Billeje her --> Sammenlign priser her