One2move

logo one2moveOne2move er en landsdækkende kæde af selvstændige biludlejere, der udlejer nye og brugte lejebiler fra mere end 60 afdelinger fordelt over hele Danmark.

One2move, som opstod i 1995, bestræber sig på at tilbyde private danskere et prisvenligt alternativ til store og dyrere udlejningsselskaber. Det er et koncept, som de danske billejekunder har taget til sig, og One2move forventer i den snarlige fremtid at udvide antallet af afdelinger i Danmark for at kunne være endnu bedre repræsenteret lokalt.

Har du brug for billig billeje i Danmark, er der således sjældent langt til nærmeste One2move-afdeling, hvor du finder et bredt udvalg af lejebiler lige fra helt små, benzinøkonomiske personbiler op til minibusser og flyttebiler.

Priser på lejebiler fra One2Move

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra One2Move med andre biludlejningsselskaber i Danmark. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at bestille en bil, så vil du hurtigt få en oversigt over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Aalborg. Lej bil på Billeje.info

One2move har afdelinger over hele Danmark, blandt andet flere i Aalborg. Foto: Simon Q, Creative Commons.


Kontaktinformation til One2Move

Vil du i kontakt med One2Move kan det ske på følgende adresse:

One2Move
Østergade 4
8370 Hadsten
Telefon: 70 208 804

Læs mere om One2Move på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos One2move Find Billeje her --> Sammenlign priser her