Oryx Rent a Car

oryx-logoOryx Rent a Car tilbyder biludlejning fra en lang række udlejningskontorer som dækker både det centrale Kroatien og kyststrækningen fra Dubrovnik til Istria.

Oryx Rent a Car har næsten 35 års erfaring med billeje og råder i Kroatien nu til dags over mere end 1900 lejebiler, som spænder over næsten alle typer, og kan derfor opfylde næsten alle transportbehov, du måtte have på forretnings- eller ferierejsen.

Når du bestiller billeje i Kroatien fra Oryx Rent a Car, kan du vælge at supplere med forskelligt ekstraudstyr, hvor for eksempel muligheden for at leje et mobilt Wifi-modem bare er et af de seneste tilbud fra Oryx Rent a Car. Rejsr du med småbørn, kan du derudover naturligvis også bestille barnesæder med din lejebil, ligesom det eventuelt kan være en god ide at supplere med en GPS for nemt at finde vej rundt i Kroatien.

Når du bestille billeje fra Oryx Rent a Car, har du mulighed for at aflevere lejebilen et andet sted, hvilket kan være en chance for at nå videre omkring i løbet af din rejse i Kroatien. Ligeledes tilbydes billeje med chauffør og langtidsleje.

Priser på lejebiler fra Oryx Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Oryx Rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

vandfald Kroatien. lej bil på Billeje.info

Det er nemt at besøge Kroatiens seværdigheder med billeje. Foto: Dennis Jarvis, Creative Commons.

Kontaktinformation til Oryx Rent a Car

Vil du i kontakt med Oryx Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete i Kroatien
Telefon nummer: 00385 (0)1 2900 333

Læs mere om billeje hos Oryx Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Oryx Rent a Car Find Billeje her -- data-src=