Payless Car Rental

Billig billeje med Payless Car RentalPayless Car Rental startede i 1971 som et lille forankrede biludlejningsfirma i Spokane Washington i det nordvestlige hjørne af USA, men er i løbet af fire årtier vokset til et internationalt foretagende med 80 biludlejningskontorer i 20 lande.

Payless Car Rental er idag en del af Avalon Global Group, og biludlejningsfirmaet har desuden flyttet sit hovedkontor til de varmere himmelstrøg i Florida.

Ifølge Payless Car Rental’s eget pressemateriale er firmaets mål at “tjene som et lavpris-alternativ til store dyre biludlejere i USA, Canada, Mellemamerika, Europa og Sydamerika.”

Priser på lejebiler fra Payless Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Payless Car Rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billeje i over 20 lande med Payless Car Rental

Grand Canyon, Arizona – oplev USA med billeje fra Payless Car Rental. Foto: World-wide-gifts.com

Kontakt information til Payless Car Rental

Blandt Payless Car Rental’s mere end 10.000 lejebiler finder du afhængig af destination altid et bredt udvalg af lejebiler i forskellige størrelser og pris-niveauer, hvis du ønsker at benytte billeje fra Payless.

Du kan læse mere om Payless Car Rental på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Payless Car Rental Find Billeje her -- data-src=