Platinum Car Rental

platinum-car-rental_logoPlatinum Car Rental har lang erfaring med at tilbyde billig billeje i og omkring Los Angeles i Californien, USA. Brug for din lejebil i Los Angeles Lufthavn (LAX) eller ved dit hotel? Ikke noget problem, Platinum Car Rental tilbyder afhentning og aflevering.

Udover billeje ved Los Angeles Lufthavn har Platinum Car Rental også et udlejningskontor i Beverly Hills ikke langt fra Los Angeles. Dermed er du allerede tæt ved mange af de største attraktioner i denne del af Californien og har alletiders udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie med billig billeje.

I Los Angeles og USA i det hele taget er transport nemmest, hvis du råder over din egen bil, og ofte vil du opleve at det kan være svært at komme rundt til de seværdigheder, du vil se, hvis ikke du benytter billeje. Platinum Car Rental har en flåde af lejebiler, som omfatter alt fra store SUVs til mindre mere økonomiske personbiler. Så uanset hvilken type bilferie og hvor mange personer I er, kan du finde en lejebil hos Platinum Car Rental, som passer.

Priser på lejebiler fra Platinum Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Platinum Car Rental med andre biludlejningsselskaber i og omkring Los Angeles Lufthavn. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Beverly Hills

Den berømte Rodeo Drive i Beverly Hills. Foto: Omar A., Creative Commons.

Kontaktinformation til Platinum Car Rental

Vil du i kontakt med Platinum Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Platinum Car Rental
1100 S.beverly Dr
Beverly Hills, CA
90035
United States

Dette indlæg om Platinum Car Rental i USA er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv benyttet billeje igennem Platinum Car Rental, må du gerne kontakte os, hvis du har erfaringer, som kan komme andre til glæde. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Platinum Car Rental på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Platinum Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Platinum Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her