Priceless Rent A Car

pricelessPriceless Rent A Car har specialiseret sig i at tilbyde billig billeje i hele USA fra lokalt forankrede afdelinger.

Priceless Rent A Car har franchisetagere i byer og lufthavne spredt ud over det meste af USA, hvorfra du kan leje en bred vifte af lejebiler lige fra de små, økonomiske klasser op til mini-vans og luksusmodeller. Priceless Rent A Car har adskillige års erfaring med billeje i USA og er desuden en del af Bundy American Corporation, som har været i billeje-branchen i mere end 40 år.

Priceless Rent A Car er som sagt landsdækkende, men et kig på kortet over USA viser dog en overvægt af afdelinger i den østlige del af landet, omend du også kan bestille billeje helt ude mod vest i for eksempel Los Angeles.

Priser på lejebiler fra Priceless Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Priceless Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Hus i Louisiana

Du kan blandt andet bestille billeje fra Priceless i Louisiana. Foto: Agathe, Creative Commons.

Læs mere om Priceless Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Vi opdaterede dette indlæg om Priceless Rent A Car i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i nogle tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv erfaringer med og gode råd om billeje igennem Priceless Rent A Car, som kan komme andre til gavn, er du altid velkommen til at kontakte os. Du må naturligvis også meget gerne dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med en anmeldelse af Priceless Rent A Car på vores blog om billeje.

Skal du selv på ferie i USA, kan det anbefales for eksempel at læse indlægget Sådan rejser du billigt rejse til USA med fly og billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Priceless Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Priceless Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her