Red Ribbon

redribbonRed Ribbon har flere udlejningskontorer på den australske ø Tasmanien. Herfra har Red Ribbon specialiseret sig i at tilbyde lejebiler i de billige kompakt og økonomi-klasser.

At det først og fremmest er de lidt mindre lejebiler du finder hos Red Ribbon betyder dog ikke, at du kan finde biler, som er velegnede til bilferier med hele familien. Uanset hvilken bil du vælger hos Red Ribbon, giver den dig muligheden for at tage på opdagelse på Tasmanien i dit eget tempo.

Red Ribbon har i skrivende stund udlejningskontorer i Devonport, Hobart og Launceston. Herfra kan du med billeje tage på besøg i hyggelige byer og nogle af de mange smukke nationalparker på Tasmanien.

Priser på lejebiler fra Red Ribbon

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Red Ribbon med mange andre biludlejningsselskaber i Australien. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Tasmaniens kyst

Nyd en fleksibel ferie på Tasmanien med billeje. Foto: Adam Selwood, Creative Commons.

Du kan læse mere om Red Ribbon på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Red Ribbon blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Red Ribbon, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Red Ribbon på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Red Ribbon eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Red Ribbon Find Billeje her --> Sammenlign priser her