Redspot

redspotRedspot startede i 1989 på en tankstation i Sydney med blot to kundebiler, men opdagede et uudnyttet hul i markeder for levering af lejebil til byens hoteller og er i dag til stede over hele landet.

Efter det succesfulde indtog på billejemarkedet, åbnede Redspot i 1999 deres første afdeling i Sydney Lufthavn og har siden åbnet afdelinger i lufthavne i blandt andet Gold Coast, Brisbane, Cairns, Adelaide og Perth.

Bilflåden hos Redspot består ifølge firmaets egen beskrivelse af biler, der i gennemsnit er seks måneder gamle. Derudover kan du vælge mellem mange modeller og størrelser, således at du kan få netop den bil, som passer bedst til din bilferie.

Eftersom Redspot er tilstede i de fleste større lufthavne i Australien og samtidigt giver dig muligheden for at hente og aflevere din lejebil forskellige steder, har du hos Redspot alle forudsætninger for at sammensætte en spændende ferie med billeje.

Priser på lejebiler fra Redspot

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Redspot med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Adelaide

Adelaide. En af byerne hvor du kan finde Redspot. Foto: Les Haines, Creative Commons.

Kontaktinformation til Redspot

Vil du i kontakt med Redspot kan det ske på følgende adresse:

Redspot
7 Coleman Street
Mascot, New South Wales
Australia 2020.
Telefon: +61 2 8303 2222

Du kan læse mere om Redspot på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Redspot blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Redspot, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Redspot på vores blog om billeje. Find også selv gode tips til en oplevelsesrig bilferie i Australien i de andre indlæg på bloggen. Det er ligeledes her du kan finde nyheder og særtilbud fra biludlejningsselskaberne.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Redspot eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Redspot Find Billeje her --> Sammenlign priser her