RelayRides

RelayRidesRelayRides blev grundlagt i 2009 og har deres hovedkontor i San Francisco, men tilbyder dog billeje over det meste af USA.

Utraditionel billeje i USA

RelayRides er dog ikke et traditionelt biludlejningsfirma, men kan derimod nærmere beskrives som et socialt netværk af bestående af bilejere og folk som har brug for billig billeje. RelayRides rolle er således at skabe rammerne for at bilejere, som ønsker at udleje deres bil, kan møde potentielle kunder.

RelayRides lancerede officielt deres billejekoncept på en landsdækkende skala i 2012 og benyttes i dag ifølge egne oplysninger af titusindvis af bilejere og hundredetusindvis af lejere i USA.

I sagens natur byder billeje fra RelayRides på et bredt udvalg af lejebiler, da du lejer privatbiler. Du er desuden ikke begrænset til at finde billeje fra bestemte udlejningsstationer, men kan være heldig at finde en ledig bil lige hvor du bor eller i lufthavnen, du rejser til. Ifølge Relay Rides kan du således aktuelt finde billeje fra dem i mere end 2100 byer og 300 lufthavne i USA.

Priser på lejebiler fra RelayRides

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra RelayRides med andre mere traditionelle biludlejningsselskaber i USA. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Vej i USA

Udforsk USA med billig billeje. Foto: Justin Meissen, Creative Commons.

Læs mere om RelayRides på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om RelayRides er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem RelayRides, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af RelayRides på vores blog om billeje. På bloggen finder du allerede mange indlæg om billeje i USA, hvor du selv med garanti kan finde masser af inspiration og gode ideer til din næste bilferie i USA. Læs for eksempel indlægget Tre fantastiske roadtrips med billeje i USA

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos RelayRides eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos RelayRides Find Billeje her -- data-src=