RentCar4Less

carhire_4lessRentCar4Less tilbyder billeje uden unødvendige omkostninger i det meste af Portugal.

RentCar4Less har ikke deres egne biler, men samarbejder derimod med en lang række biludlejningsfirmaer i hele Portugal. Derfor kan RentCar4Less tilbyde billeje i alle større lufthavne og populære byer.

Ifølge RentCar4Less selv har de ingen ambitioner om store ekspansioner, men vil hellere koncentrere sig om at blive det foretrukne biludlejningsfirma i Portugal for prisbevidste kunder.

Rejser du til Portugal, kan du for eksempel bestille en lejebil fra RentCar4Less i Lissabon, Porto og Faro Lufthavn samt i hele Algarve. En ferie med en pålidelig lejebil gør det nemt og komfortabelt at komme omkring til alle de bedste og mest interessante seværdigheder i Portugal – og der er mange.

Priser på lejebiler fra RentCar4Less

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Rent Car 4 less med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Portugal

Få mere ud af din ferie i Portugal med billeje. Foto: hom26, Creative Commons.

Kontaktinformation til RentCar4Less

Vil du i kontakt med RentCar4Less kan det ske på følgende adresse:

Rent Car 4 less
Edifício Lisboa Horizonte
Avenida de Berlim, Lote 1, Loja 38A
1800-033
Lisboa – Portugal
Telefon: (+351) 218 521 733

Du kan læse mere om RentCar4Less på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af RentCar4Less blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Rent Car 4 less, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Rent Car 4 less på vores blog om billeje. Blandt indlæggende på bloggen kan du også selv finde masser af inspiration til din næste rejse i Portugal med billeje. Holder du af aktive ferier, bør du for eksempel læse Tag på surferferie i Portugal med billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Rent Car 4 less eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos RentCar4Less Find Billeje her -- data-src=