Rhino Car Hire

Rhino Car Hire har specialiseret sig i at formidle billig billeje i kraft af et bredt samarbejde med biludlejningsselskaber verden over.

Rhino car hire logoSiden etableringen i 2007 har Rhino Car Hire udviklet til en af de toneangivende billejeformidlere og kan i dag tilbyde billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber på over 25.000 destinationer.

Rhono Car Hire råder således ikke over egne lejebiler, men kan takket være den bred vifte af samarbejdspartnere i deres søgemaskine alligevel tilbyde alt fra eksklusive sportsvogne i Los Angeles til billige økonomoklasse biler i Malaga.

Priser på lejebiler fra Rhino Car Hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Rhino Car Hire med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Kontaktinformation til Rhino Car Hire

Rhino Car Hire har deres eget personale på kontorer i Storbitannien, USA og på Cypern. Vil du i kontakt med Rhino Car Hire kan det ske på følgende adresse:

Rhino Car Hire
78 York Street
London
W1H 1DP

Du kan læse mere om Rhino Car Hire på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Rhino Car Hire blev sidst ajourført i efteråret 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du selv erfaringer med billeje igennem Rhino Car Hire, som eventuelt kan komme andre til gode, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Rhino Car Hire på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Rhino Car Hire eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Rhino Car Hire Find Billeje her -- data-src=