Route 1 Car Rental

Route 1 Car Rental er opkaldt efter ringvejen på Island, som er en populær måde at opleve vulkanøen med billeje.

Langt de fleste ankommer til Island via Keflavik Lufthavn, og Route 1 Car Rental er da også til stede her. Derudover kan du bestille billeje med afhentning i hovedstaden Reykjavik og i Hafnarfjodur. Derudover tilbyder Route 1 Car Rental også at levere din lejebil gratis til dit hotel i og omkring Reykjavik.

Uanset hvorfra du starter, giver billeje dig alletiders betingelser for at nå langt omkring på Island i løbet af din ferie. Hos Route 1 Car Rental giver de dig gerne råd med på vejen til de bedste seværdigheder og attraktioner, du kan besøge med billeje. Du kan desuden leje biler af mange typer hos Route 1 Car Rental alt efter hvile områder, du regner med at besøge.

Selvom Route 1 generelt er af god beskaffenhed, skal man være indstillet på at mange af vejene på Island ikke er asfalterede og kræver mere af bilen, end vi er vant til herhjemme. Når du lejer en bil hos Route 1 Car Rental eller et af de andre biludlejningsselskaber på Island, kan det derfor anbefales at du undersøger nøje, hvilken forsikring du har brug for. Hos Route 1 Car Rental tilbydes for eksempel en “grusvejsforsikring” mod skader forårsaget af stenslag.

Priser på lejebiler fra Route 1 Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Route 1 Car Rental med mange andre biludlejningsselskaber på Island. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Route 1 på Island

Route 1 på Island. Foto: Helgi Halldórsson, Creative Commons.

Kontaktinformation til Route 1 Car Rental

Vil du i kontakt med Route 1 Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Route 1 Car Rental
Cuxhavengata 1
Hafnarfjordur, 220
Iceland
Telefon: 354-565-3615

Du kan læse mere om Route 1 Car Rental på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Route 1 Car Rental blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Route 1 Car Rental, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Route 1 Car Rental på vores blog om billeje. Tag også selv et kig i bloggens andre indlæg og de andre landesider her på Billeje.info, hvis du mangler inspiration til din næste bilferie.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Route 1 Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Route 1 Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her