Routes Car and Truck Rentals

Routes Car and Truck Rentals er et canadisk firma med adskillige filialer i delstaterne Alberta og Ontario.

Hos Routes Car and Truck Rentals finder du ikke blot de seneste modeller af gængse personbiler, men kan også vælge at forkæle dig selv med en lejebil i den mere eksklusive klasse.

Billeje fra Routes Car and Truck Rentals eller et af de andre biludlejningsselskaber i Canada er både en komfortabel og nem måde at udforske det store land på. Cananda er ligesom naboen med syd et land, hvor persontransport i høj grad er bygget op omkring privatbilisme. Som besøgende er en lejebil derfor en mulighed for at få det optimale udbytte af din ferie, hvor du har en stor grad af fleksibilitet og frihed til at følge din egen rute.

Priser på lejebiler fra Routes Car and Truck Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Routes Car and Truck Rentals med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Ottawa, Canada

Ottawa i Ontario, Canada. Foto: Brian, Creative Commons.

Du kan læse mere om Routes Car and Truck Rentals på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Routes Car and Truck Rentals blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Routes Car and Truck Rentals, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Routes Car and Truck Rentals på vores blog om billeje. Vi anbefaler også, at du tager et kig i de andre indlæg på bloggen, hvis du selv er på udkig efter gode ideer til oplevelser med billeje i Canada eller resten af verden. Det er også på bloggen du jævnlig vil finde omtaler af særtilbud på billeje fra de forskellige selskaber.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Routes Car and Truck Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Routes Car and Truck Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her