Royal Rent a Car

royal-logoRoyal Rent a Car blev grundlagt i 1983 og har i dag udlejningskontorer i lufthavnene i Miami og Fort Lauderdale.

Bilflåden hos Royal Rent a Car omfatter alt fra almindelige personbiler til minibusser og SUV’er (sport utility vehicle), og du har derfor god chance for at finde en bil, som passer netop til dine behov.

Med udlejningskontorer placeret i Miami Lufthavn og Fort Lauderdale Lufthavn er det oplagt at bestille din lejebil med afhentning her, så du slipper for at bekymre dig om at komme videre med offentlig transport eller taxi. Royal Rent a Car har åbent fra tidlig morgen til sen aften (nat) og næsten uanset hvilket fly du ankommer med, vil der derfor være mulighed for at afhente din bil med det samme.

En lejebil giver dig friheden til at følge din helt egen rytme i ferien og besøge seværdigheder i både Miami og resten af Florida. Der er for eksempel mange, som vælger billeje for at kunne tage på udflugter til Everglades Nationalpark og Key West syd for Miami. Har du børn med på rejsen til Florida, er det ligeledes næsten et must at køre en tur mod Orlando, hvor I kan glæde jer til sjove oplevelser i store forlystelsesparker såsom Disney World og SeaWorld.

Priser på lejebiler fra Royal Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Royal Rent a Car med andre biludlejningsselskaber i Miami. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Stranden ved Fort Lauderdale.

Stranden ved Fort Lauderdale. Foto: epitomized1, Creative Commons.

Kontaktinformation til Royal Rent a Car

Vil du i kontakt med Royal Rent a Car kan det ske på følgende adresse:

Royal Rent a Car
3900 NW 25 Street, Suite 413
Miami, FL 33142

Telefon: (305) 871-3000

Læs mere om Royal Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Vi opdaterede dette indlæg om Royal Rent a Car sidst gang i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv erfaring med billeje igennem Royal Rent a Car og gode råd, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at vores beskrivelse er så god og opdateret som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Royal Rent a Car på vores blog om billeje. I bloggen finder du allerede adskillige nyttige indlæg om billeje i Florida, hvor både du som skal til solskinsstaten for første gang og dig som vender tilbage kan finde nyheder samt inspiration til oplevelser med billeje. Tjek for eksempel rejsebeskrivelsen Min bedste bilferie i Florida med billig billeje!, hvor du med garanti kan finde gode tips til din egen rejse.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Royal Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Royal Rent a Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her