Sakura Rent A Car

sakuraSakura Rent A Car har et bredt udvalg af lejebiler til dig, som har brug for billig billeje i Los Angeles.

Sakura Rent A Car har to afdelinger i Los Angeles, hvor især den ved Los Angeles Lufthavn er interessant, hvis du ankommer med fly fra Danmark. Firmaet har dog også en afdeling i downtown Los Angeles.

Begge steder tilbyder Sakura Rent A Car et bredt udvalg af bilstørrelser og mærker lige fra små, benzinøkonomiske biler til store 15 passagers mini-vans.

Priser på lejebiler fra Sakura Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Sakura Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Los Angeles Lufthavn

Los Angeles Lufthavn. Foto: Paul Rowbotham, Creative commons.

Kontaktinformation til Sakura Rent A Car

Vil du i kontakt med Sakura Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

Sakura Rent A Car (LAX)
5250 W. Century Blvd. # 100,
Los Angeles, CA 90045
Telefon: (310)-645-1515

Læs mere om Sakura Rent A Car på deres egen hjemmeside her

Vi har opdateret dette indlæg om Sakura Rent A Car sidst i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside og eksterne kilder. Har du egne erfaringer med billeje fra Sakura Rent A Car, er du meget velkommen til at velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Du kan også dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Sakura Rent A Car på vores blog om billeje.

Søger du selv gode råd og tips om billeje i Los Angeles eller andre steder, er bloggen et godt sted at starte. Læs for eksempel indlægget Sådan rejser du billigt til USA med fly og billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Sakura Rent A Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Sakura Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her