Selective car rentals

selsctive-logoSelective car rentals henvender sig til dig, der har brug for en lejebil på den australske ø Tasmanien. Her kan du bestille billeje med afhentning i Launceston, Devonport eller Hobart.

Billeje er en en oplagt mulighed for at komme nemt rundt og få mest muligt ud af din tid i Australiens eneste ø-stat. Hos Selective car rentals er der lejebiler i mange størrelser, så uanset om du rejser alene eller med en større gruppe, er der god chance for at finde en billig lejebil.

Med afdelinger i Tasmaniens lufthavne er det for de flest mest oplagt at bestille billeje fra Selective car rentals med udlevering her, da man så slipper helt for at bekymre sig om offentlig transport.

Tasmanien er måske nok den mindste af Australiens stater, og på et kort ser det måske ud som om man hurtigt kan komme fra den ene ende til den anden. Men du skal dog være forberedt på, at selv om der generelt er gode veje og det er nemmest at komme rundt med bil, tager det ofte længere tid end man tror. Mange veje kryser således bjergpas eller løber langs kyster. Giv dig derfor ekstra god tid og nyd turen.

Priser på lejebiler fra Selective car rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Selective car rentals med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Vej i Tasmanien

Oplev Tasmanien med billeje. Foto: optische_taeuschung, Creative Commons.

Kontaktinformation til Selective car rentals

Vil du i kontakt med Selective car rentals kan det ske på følgende adresse:

Selective car rentals
173 Harrington Street
Hobart
Telefon: 03 6234 3311

Du kan læse mere om Selective car rentals på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Selective car rentals blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Selective car rentals, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Selective car rentals på vores blog om billeje. Skal du til Tasmanien eller et andet sted i Australien, er det ligeledes på vores blog, at du selv finder masser af tips og inspiration til nye oplevelser med billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Selective car rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Selective car rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her