Silvercar

Silvercar-logoSilvercar er ikke et helt normalt biludlejningsfirma i USA. Først og fremmest fordi du kun kan leje én bestemt bilmodel hos Silvercar, men det er til gengæld en eksklusiv bil, som næsten med sikkerhed vil opfylde alle dine ønsker for en komfortabel køreoplevelse.

Unikt billeje-koncept i USA

Silvercar har det lidt usædvanlige motto “Car rental that doesn’t suck”, som lidt løst oversat betyder “Billeje som ikke skuffer”. Konceptet bag det nystartede amerikanske biludlejning er specielt ikke blot fordi du kun tilbydes én bestemt bilmodel, men også fordi Silvercar har valgt at benytte moderne smartphone-teknologi i betjeningen af deres kunder.

Når du bestiller en lejebil hos Silvercar slipper du ifølge firmaet således for det normale papirarbejde, men skal blot bruge en kode fra firmaets app til at låse bilen op. Det er ifølge Silvercar et forsøg på at revolutionere billeje i lufthavnen, hvor de fleste blot ønsker at komme hurtigt videre med mindst muligt besvær.

Silvercar tilbyder foreløbig deres eksklusive billeje i 8 af de største lufthavne i USA såsom Los Angeles (LAX), Miami (MIA) og San Francisco (SFO). Der er derfor gode muligheder for at benytte billeje fra Silvercar, hvis du rejser til USA på ferie eller forretningsrejse og ønsker en billeje med indbygget køreglæde.

Priser på lejebiler fra Silvercar

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Silvercar med andre biludlejningsselskaber i lufthavnene i USA. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Audi A4, aktuelt den eneste bil du kan leje hos Silvercar.

Audi A4, aktuelt den eneste bil du kan leje hos Silvercar. Foto: Michael Dorausch, Creative Commons.

Læs mere om Silvercar på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Silvercar er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Silvercar, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Silvercar på vores blog om billeje. Overvejer du at benytte eksklusiv billeje på din næste rejse til USA, kan du også selv finde masser af inspiration på bloggen i indlæg som “Luksus-lejebiler og sportsvogne populære i USA.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Silvercar eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Silvercar Find Billeje her --> Sammenlign priser her