Sol-Mar Rent A Car

Billig billeje med Sol-Mar Rent A Car

Sol-Mar Rent A Car har mere end 30 års erfaring med at tilbyde billeje på nogle af Spaniens mest populære rejsemål såsom Alicante, Barcelona og Girona, hvor Sol-Mar rent a car har betjening i lufthavnene.

Lejer du din lejebil fra Sol-Mar i Spanien, har du mulighed for at aflevere den ved et andet udlejningssted, end hvor du afhentede den. Det kan være en stor fordel, hvis du ønsker at se mest muligt af Spanien, da du så slipper for at skulle vende tilbage til udgangspunktet. For de fleste er det dog naturligvis ofte mest praktisk at aflevere samme sted, for eksempel i lufthavnen, lige før hjemrejsen.

Hos Sol-Mar rent a car kan du finde et bredt udvalg af lejebiler lige fra små økonomiske modeller til mere ekstravagante luksusmodeller. Rejser I en større gruppe i Spanien, er det heller ikke noget problem, da du ved billeje hos Sol-Mar har mulighed for at leje køretøjer med plads til 9 personer. Hvad enten du skal på ferie og ønsker total frihed til at udforske den spanske natur og kultur, eller du blot har brug for at komme hurtigt fra A til B i Spanien, kan Sol-Mar dække dine behov for billeje i Spanien.

Priser på lejebiler fra Sol-Mar Rent A Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Sol-Mar Rent A Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billeje i Spanien med Sol-Mar Rent A Car

Bakketop ved Pampaneira, Andalusien – oplev Spanien med billeje fra Sol-Mar Rent A Car. Foto: dogfrog

Kontakt information til Sol-Mar Rent A Car

Vil du i kontakt med Sol-Mar Rent A Car kan det ske på følgende adresse:

Solmar Alquiler de Vehículos S.L.U
Carretera Cabo la Na
km1 Jávea (Alicante)

Telefon: 966 461 000

Læs mere om Sol-Mar rent a car på firmaets egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Sol-Mar Rent A Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her