State Van Rental

state van rental. lej bil på Billeje.infoState Van Rental har mange års erfaring med at tilbyde alle former for billeje i USA, men har nu valgt at koncentrere deres forretning om det de er bedst til: Vans.

Vans med plads til alle

Vans, eller som vi også kalder dem i Danmark: varevogne, er ikke bare nyttige til at fragte ting, men også til dig som skal have plads til mange passagerer. Det gør derfor State Van Rental et oplagt valg, hvis du søger en lejebil med plads til hele familien eller en anden større gruppe.

State Van Rental holder til lige over for Los Angeles International Airport (LAX), og tilbyder gratis afhentning og aflevering i lufthavnen, når du bestiller billeje hos dem.

Det er dog ikke kun i Los Angeles Lufthavn, du kan bestille billeje fra State Van Rental. Ifølge det familieejede biludlejningsfirmas egen hjemmeside, kan du få leveret din van i stort set hele Californien.

Skal du på roadtrip i det vestlige USA med hele familien, eller vil I bare gerne have god plads, tilbyder State Van Rental varevogne med plads op til 15 passagerer.

Priser på lejebiler fra State Van Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra State Van Rental med andre biludlejningsselskaber i USA. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Yosemite Park

En van er det perfekte valg for en familieferie med billeje i USA. Foto: Conny Liegl, Creative Commons.

Kontaktinformation til State Van Rental

Vil du i kontakt med State Van Rental kan det ske på følgende adresse:

Los Angeles International Airport
9200 South Sepulveda Blvd,
Los Angeles, CA 90045

Telefon: 310-641-7000

Læs mere om State Van Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om State Van Rental er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem State Van Rental, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om State Van Rental på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos State Van Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos State Van Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her