Stoutes Car Rental

stoutesStoutes Car Rental er et familieejet biludlejningsfirma på Barbados med en bilflåde indholdende en bred vifte af biltyper.

Vil du udforske Barbados’ mange skønne strande og andre attraktioner med billeje, finder du hos Stoutes Car Rental således både jeeps, vans og almindelige personbiler. Disse er ifølge firmaet alle velholdte, men skulle uheldet være ude tilbyder Stoutes Car Rental desuden døgn-vejassistance til alle deres kunder.

Når du ankommer til Barbados vil en fra Stoutes Car Rental møde dig i lufthavnen. Er du allerede på Barbados, kan du dog også vælge at få leveret din lejebil direkte til hotellet.

Når først du har vænnet dig til at køre i venstre side, er billeje på Barbados en nem måde at komme omkring på. Da alle biler fra Stoutes Car Rental er med air-condition kan en lejebil desuden være det mest komfortable på øen, hvor det kan blive meget varmt. Personalet fra Stoutes Car Rental vil desuden gerne give dig råd om udflugtmuligheder, men du kan naturligvis også vælge at benytte billeje til at tage på egne eventyr for at finde de mere uberørte steder.

Priser på lejebiler fra Stoutes Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Stoutes Car Rental med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Barbados

Nyd friheden på Barbados med billeje. Foto: Berit Watkin, Creative Commons.

Kontaktinformation til Stoutes Car Rental

Vil du i kontakt med Stoutes Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Stoutes Car Rental
St Philip BB18054
Barbados
Telefon: 1-246-416-4456

Du kan læse mere om Stoutes Car Rental på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Stoutes Car Rental blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Stoutes Car Rental, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Stoutes Car Rental på vores blog om billeje. Skal du selv ud at rejse igen, er det også i bloggen du selv finder maser af inspiration til oplevelser i egen lejebil. Desuden er det her du finder omtaler af særtilbud og nyheder med relevans for billeje-kunder.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Stoutes Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Stoutes Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her