Super Cheap Car Rental

super-cheap-logoSuper Cheap Car Rental åbnede deres første afdeling i Los Angeles midt i 1990erne og opbyggede hurtigt en fast kundegruppe bestående af især internationale studerende og praktikanter, som også i dag vælger Super Cheap Car Rental til den daglige transport og udflugter, mens de studerer og arbejder i Californien.

Billeje til unge på ferie i Californien

Super Cheap Car Rental benyttes naturligvis også af mange feriegæster i Californien, som med billeje fra biludlejningsfirmaets afdelinger i Los Angeles, San Francisco og Orange County nemt kan drage på opdagelse i eget tempo.

Super Cheap Car Rental har valgt at profilere sig på billig billeje i Californien på uge- og månedbasis. Desuden skiller Super Cheap Car Rental sig ud ved, at de tilbyder billeje til unge chauffører. Personer mellem 21 og 24 år lejer således på samme vilkår som ældre kunder, og sågar 20-årige har mod et gebyr mulighed for at leje en bil hos Super Cheap Car Rental.

Priser på lejebiler fra Super Cheap Car Rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Super Cheap Car Rental med andre biludlejningsselskaber i USA. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Oplev Californien med billig billeje.

Oplev Californien med billig billeje. Foto: Bruce Fingerhood, Creative Commons.

Kontaktinformation til Super Cheap Car Rental

Vil du i kontakt med Super Cheap Car Rental kan det ske på følgende adresse:

Super Cheap Car Rental
5231 W. Imperial Hwy, Unit A
Los Angeles, CA 90045
Telefon: 310-645-3993

Læs mere om Super Cheap Car Rental på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Super Cheap Car Rental opdaterede vi senest i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv rejst i USA med billeje fra Super Cheap Car Rental og har tips eller råd, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Du er naturligvis også velkommen at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Super Cheap Car Rental på vores blog om billeje.

Find for eksempel inspiration til et roadtrip med vennerne i indlægget om besøg i USA’s nationalparker med billeje

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Super Cheap Car Rental eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Super Cheap Car Rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her