Thai rent a car

Thai-logoThai rent a car er i dag et af de store nationale biludlejningsselskaber i Thailand, men startede helt i det små.

Thai rent a car kan således spore deres oprindelse tilbage til 1978, hvor de startede med blot et dusin biler og en håndfuld ansatte. I løbet af årene er Thai rent a car vokset til ifølge egne oplysninger at have mere end 7500 biler i deres flåde og mere end 550 ansatte.

De mange biler har Thai rent a car fordelt på udlejningsstationer spredt ud over det meste af Thailand som en del af deres forsøg på at være et lokale firma med en international servicestandard. Det betyder også, at du kan vælge mellem ikke blot mange afhentningsteder, men også kan vælge fra et bredt sortiment af lejebiler lige fra helt små bybiler til store SUV-typer med god plads til hele familien eller vennegruppen.

Udover afdelinger i hovedstaden Bangkok, er Thai rent a car blandt andet tilstede på populære rejsemål såsom Samui, Phuket og Krabi.

Priser på lejebiler fra Thai rent a car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Thai rent a car med mange andre biludlejningsselskaber i Thailand. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Krabi

Thai Rent a Car er blandt andet til stede i Krabi. Foto: Nicolas Vollmer, Creative Commons.


Kontaktinformation til Thai rent a car

Vil du i kontakt med Thai rent a car kan det ske på følgende adresse:

Thai rent a car
Petchburee Building, 1st Floor
2371 Petchburee road,
Bangkapi, Huaykwang,
Bangkok 10310
Telefon: +66 (0) 2 318 8888

Du kan læse mere om Thai rent a car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Thai rent a car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Thai rent a car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Thai rent a car på vores blog om billeje. Tag også selv et kig i de andre indlæg på bloggen, hvis du mangler inspiration eller ideer til din næste ferie med billeje. Du vil desuden her jævnligt kunne finde omtaler af særtilbud på billeje i hele verden.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Thai rent a car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Thai rent a car Find Billeje her -- data-src=