Total Auto Rent

total-auto-rentTotal Auto Rent er et amerikansk biludlejningsfirma i Miami, Florida. Her har de siden 1989 tilbudt billig billeje til ferie- og forretningsrejsende.

Udover udlejningskontoret i Miami Beach har du hos Total Auto Rent også mulighed for at bestille billeje med afhentning i Miami Lufthavn. Begge steder finder du et stort udvalg af lejebiler med alt lige fra økonomi-klasse biler til sotre mini-vans med plads til op til 15 passagerer. Det er ikke uden grund, at Florida kaldes for Solskinsstaten og vil du nyde det varme klima, har du også mulighed for at leje rigtige convertibles hos Total Auto Rent.

Som hos de fleste biludlejningsselskaber i USA, vil du opleve at de fleste lejebiler hos Total Auto Rent er med automatgear. Ønsker du en lejebil med manuelt gear, skal du huske at bede om det ved bestillingen. Derudover kan du også bestille alt det sædvanlige ekstraudstyr hos Total Auto Rent såsom barnesæder og GPS.

Total Auto Rent er bare et af mange biludlejningsselskaber i Florida, som er kendt for at være et af de steder i USA med de laveste priser på billeje. Det er en god mulighed for billigt at opleve ikke bare Miami, men også tage på udflugter til andre seværdigheder i Florida.

Priser på lejebiler fra Total Auto Rent

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Total Auto Rent med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

florida strand

En af de mange smukke strande i Florida. Foto: Phil Ejercito, Creative Commons.

Kontaktinformation til Total Auto Rent

Vil du i kontakt med Total Auto Rent kan det ske på følgende adresse:

Total Auto Rent
1574 WASHINGTON AV.
MIAMI BEACH FL, 33139
United States
Telefon: 786-973-1136

Læs mere om Total Auto Rent på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Total Auto Rent blev sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde vores egne erfaringer. Har du selv input eller gode råd om billeje igennem Total Auto Rent, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Total Auto Rent på vores blog om billeje. Skal du rejse til Florida (igen), kan du også selv finde masser af gode råd til oplevelser med billeje i Florida. Læs for eksempel rejseberetningen ‘Min bedste bilferie i Florida med billig billeje!‘, hvor du helt sikkert kan finde ideer til attraktioner og seværdigheder, som du gik glip af på din første rejse.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Total Auto Rent eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Total Auto Rent Find Billeje her --> Sammenlign priser her