U Save

usaveU Save har været i branchen i mere end 30 år og har i dag 200 udlejningskontorer verden over. Her servicerer U Save både ferie- og forretningsrejsende, som har brug for billig billeje.

U Save er først og fremmest et biludlejnignsfirma, du træffer i det østlige USA, men har dog også afdelinger uden for USA’s grænser i for eksempel Qatar og Grækenland. Alle steder er fokus på lejebiler til den prisbevidste kunde, som samtidig ønsker at være sikker på at få en pålidelig bil.

I USA er billeje en oplagt løsning, hvis du vil have mest muligt ud af dine feriedage. På østkysten venter der for eksempel et væld af spændende byer og smukke landskaber, som det er oplagt at besøge på en bilferie.

Det er ofte i lufthavne, du finder U Save. Det er da også ofte det meste oplagt sted at afhente din lejebil, da du så slipper helt for at bekymre dig om alternative transportformer. Du kan dog også leje biler med afhentning i byer og på andre populære rejsemål.

Priser på lejebiler fra U Save

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra U Save med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Boston

Du kan blandt andet bestille billeje fra U Save i Boston på den amerikanske østkyst. Foto: Werner Kunz, Creative Commons.

Kontaktinformation til U Save

Vil du i kontakt med U Save kan det ske på følgende adresse:

U Save
1052 Highland Colony Parkway, Suite 204
Ridgeland, MS 39157
USA
Telefon: 800-438-2300

Du kan læse mere om U Save på deres egen hjemmeside her

Denne siden om U Save blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem U Save, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af U Save på vores blog om billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos U Save eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos U Save Find Billeje her -- data-src=