Uniline Biludlejning

Uniline biludlejning er et alsidigt biludlejningsfirma i Kroatien, som udover billig billeje også blandt andet også udlejer hoteller og ferieboliger. Har du brug for en lejebil til ferien i Kroatien, finder du Uniline i mange af Kroatiens mest populære feriebyer og lufthavne.

Uniline fungerer som franchisepartner for Europcar i Kroatien og derudover som repræsentant for Alamo rent a car og National rent a car. Det betyder, at Uniline samlet set råder over en flåde på over 600 lejebiler i Kroatien og har udlejningsstationer i lufthavnene i Pula, Rijeka (Krk), Split, Zadar, Zagreb og Dubrovnik. Her kan du vælge fra en bred vifte af lejebiler lige fra små, billige modeller til luksusmodeller og minibusser.

Vil du udforske Kroatiens mange natur- og kulturseværdigheder med den uovertrufne frihed, der følger med billeje? Så får du hos Uniline blandt andet ubegrænset kilometerforbrug og moderne, nye lejebiler, der vil danne den perfekte ramme om en fleksibel ferie i Kroatien.

Priser på lejebiler fra Uniline

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Uniline med andre biludlejningsselskaber i Kroatien. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Sammenlign priser på billeje i Kroatien

Havn i Kroatien

Nyd en ferie i Kroatien med den frihed billeje giver. Foto: Eric Hossinger, Creative Commons.

Kontaktinformation til Uniline

Vil du i kontakt med Uniline biludlejning kan det ske på følgende adresse:

S. Dobrića 16, 52100 Pula, Kroatien

Telefon nummer: 00385 52 390 000

Læs mere om biludlejning i Kroatien hos Uniline på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Uniline Find Billeje her -- data-src=