Unite Rent a Car

unite rent-a-car logoUnite Rent a Car er et uafhængigt amerikansk biludlejningsfirma med afdelinger i og omkring Los Angeles i Californien.

Unite Rent a Car er med deres udlejningsstationer i Los Angeles et af mange biludlejningsselskaber, som tilbyder gode muligheder for at finde en billig lejebil til ferien i Californien. Ankommer du til Los Angeles Lufthavn (LAX) tilbyder Unite Rent a Car en shuttle service direkte hen til din lejebil, så du slipper for unødigt besvær.

Udvalget af lejebiler hos Unite Rent a Car omfatter mange forskellige biltyper, og hvad enten du har brug for en lille lejebil til storbyferien eller skal med hele familien på roadtrip i det vestlige USA, har Unite Rent a Car en bil til dig.

Priser på lejebiler fra Unite Rent a Car

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på billeje fra Unite Rent a Car med andre biludlejningsselskaber. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få hurtigt et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Los Angeles Lufthavn

Ankommer du til Los Angeles Lufthavn, kan du nemt bestille billeje fra Unite Rent a Car. Foto: InSapphoWeTrust, Creative Commons.

Kontaktinformation til Unite Rent a Car

Vil du i kontakt med Unite Rent a Carkan det ske på følgende adresse:

Unite Rent a Car
5250 West Century Blvd Suite 110
Los Angeles, CA
90045
United States
Telefon (LAX): (310) 258-9766

Læs mere om Unite Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Unite Rent a Car er sidst opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i nogle tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du input eller gode råd om billeje igennem Unite Rent a Car, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om Unite Rent a Car på vores blog om billeje. Er du i tvivl om, hvorfor billeje i Los Angeles er en god ide, kan du for eksempel læse indlægget Ferie i Californien USA med billig billeje

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Unite Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Unite Rent a Car Find Billeje her --> Sammenlign priser her