United Van Rentals

united van rentalsUnited Van Rentals et familieejet biludlejningsfirma i det vestlige USA med adskillige afdelinger i de mest populære lufthavne og storbyer.

Mange fordele ved at leje en van i USA

I mange af de større lufthavne i Californien, Nevada og Arizona ligger United Van Rentals tæt ved, og biludlejningsfirmaet tilbyder desuden at hente og bringe dig, hvis blot dig oplyser et tidspunkt.

Umiddelbart lyder det måske lidt voldsomt at leje en “varevogn” i USA fremfor en almindelig personbil, men en “van” kommer i mange afskygninger og er ofte det helt rette valg til en bilferie med billeje. Skal familien på roadtrip i det vestlige USA med besøg i både storbyer og nationalparker, er en mini-van et oplagt valg. Hos United Van Rentals kan du leje mini-vans med plads til syv passagerer. Selv hvis I ikke har bruge for alle siddepladserne, er den ekstra plads altid rar at have til baggagen og til at strække benene på de lange køreture.

United Van Rentals har naturligvis også vans med plads til endnu flere passagerer, hvis I er en større gruppe afsted. Også i de store vans kan noget af den ekstra plads konverteres til baggageplads. I den store 15-personers van fra United Van Rentals, har I således mulighed for få fjernet sæderækker så det i stedet bliver til en 8 eller 11 personers van med masser af plads til baggage.

Priser på lejebiler fra United Van Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra United Van Rentals med andre biludlejningsselskaber i Californien. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

redwoods i Californien. Lej bil på billeje.info

De berømte californiske reedwoods. Foto: Benson Kua, Creative Commons.

Kontaktinformation til United Van Rentals

Vil du i kontakt med United Van Rentals kan det ske på følgende adresse:

United Van Rentals
17971 Sky Park Circle Bldg 33 Suite A
Irvine, California 92614, USA
Telefon: (949) 861-2453

Læs mere om United Van Rentals på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om United Van Rentals opdaterede vi senest i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du selv input eller gode råd om billeje hos United Van Rentals, som andre kan få glæde af, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Du er også velkommen til at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelser om United Van Rentals på vores blog om billeje. Skal du rejse i USA med billeje, kan du med fordel tjekke nogle af de tidligere indlæg med tips til seværdigheder og biludlejningsfirmaer i USA.

Læs for eksempel om ferie i CAlifornien med billig billeje

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og vil opfordre til, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos United Van Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos United Van Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her