Woodford car hire

woodfordWoodford car hire i Sydafrika er til stede i alle større byer og lufthavne med et bredt udvalg af lejebiler.

Woodford car hire startede i 1991 med blot to lejebiler i flåden, men har i dag udviklet sig til Sydafrikas største uafhængige biludlejningsselskab. Woodford råder over mere end 1.000 lejebiler, som du kan leje fra syv afdelinger, der blandt andet ligger i landets største lufthavne.

Der er generelt rigtig gode veje i Sydafrika og i kombination med et godt udvalg af biludlejningsselskaber, herunder Woodford car hire, er det oplagt at tage på bilferie i Sydafrika.

Med egen lejebil kan du for eksempel gøre ad den berømte Garden Route fra Cape Town, der byder på flotte udsigter og spændende attraktioner. Det er dog bare en af mange seværdigheder i det store land, hvor for eksempel de store nationalparker også kan opleves med billeje.

Priser på lejebiler fra Woodford car hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Woodford car hire med mange andre biludlejningsselskaber i Sydafrika. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

garden-route

Sydafrika indbyder til ferier med billeje. Foto: Meraj Chhaya, Creative Commons.

Du kan læse mere om Woodford car hire på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Woodford car hire blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Woodford car hire, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Woodford car hire på vores blog om billeje. Tjek også bloggen for masser af ideer og inspiration til din næste bilferie i Sydafrika eller et af verdens mange andre spændende destinationer.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Woodford car hire eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Woodford car hire Find Billeje her --> Sammenlign priser her