Norwegian må mandag aflyse flere afgange. Foto: Norwegian.

Norwegian må mandag igen aflyse flere af deres flyafgange som følge af pilotstrejken og forventer at omkring 25.000 passagerer vil blive berørt. Flykaosset giver travlhed hos biludlejningsselskaberne, som sender ekstraordinært mange lejebiler ud på envejslejemål i Skandinavien og Europa.

Rift om billeje i lufthavnen

At mange strandede flypassagerer vælger at køre til deres destination oplever Avis Biludlejning, som især mærker en kraftig stigning i efterspørgslen på envejsleje indenlands og til Norge og Sverige.

Til trods for travlhed i lufthavnen har Avis Biludlejning dog ikke lang ventetid på billeje i lufthavnen.

“Heldigvis krydser mange af oneway-lejemålene hinanden, så en lejebil, der kører på tværs af landet og bliver afleveret i København, kan for det meste redde en ventende passager, der skal den modsatte vej til f.eks. Århus og omvendt. På den måde går puslespillet op, og vi kan hurtigt få mange mennesker videre,” siger Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Avis Biludlejning i Danmark.

Det er ifølge Norwegian da også primært på indenrigstrafikken herhjemme og i Norge og Sverige, at strejken rammer hårdest. I Danmark forventer flyselskabet kun at kunne gennemføre et begrænset antal indenrigsflyvinger, mens næsten alle norske og svenske indenrigsflyvninger aflyses.

Bestil billeje i lufthavne

Vil du være sikker på at få en lejebil i lufthavnen? Brug søgemaskinen her på siden til at reservere din billeje.

I søgemaskinen kan du nemt og hurtigt få et overblik over de billigste priser på billeje i lufthavne og byer i Danmark og resten af hele verden. Du skal blot vælge hvor og hvornår, du ønsker af afhente din lejebil. Så får du de aktuelt bedste priser på lejebiler fra Avis, Hertz og mange andre af de store, anerkendte biludlejningsselskaber.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *