Biludlejningsfirmaer i Spanien

Søger du information om biludlejningsfirma i Spanien, så læs vores guide om hvilke selskaber der udlejer biler i Spanien. Spanien er sammen med Italien, USA, Frankrig og Tyskland i top 5 over de lande hvor de fleste bestiller billeje her på Billejeinfo. Derfor har jeg lavet en lille guide om billejeselskaber i Spanien, samt i hvilke byer og lufthavne efterspørgselsen er størst og lad mig sige med det samme biludlejning er big business i Spanien, så der er god grund til at se sig om og sammenligne priser da konkurrencen er hård.

Her på Billejeinfo kan du søge efter priser fra mere end 700 firmaer, der af gode grunde ikke alle er spanske, men som har afdelinger rundt omkring i landet. Foruden de store internationale biludlejningsselskaber så finder du også priser fra mindre lokale firmaer som ofte har speciel gode priser.

Læs også: Spanien topper listen over billeje destinationer

Hvilke firmaer udlejer biler i Spanien

Foto: Der er mange penge at spare ved billeje i Spanien. Kilde: CNN

Nyheder om Spanien

På billejeinfo skriver vi dagligt om nyheder på vores blog, og mange er omkring biludlejning i Spanien. Vi skriver også om oplevelser i bil, nye ruter og nyheder fra flyselskaber og du finder gode tips og råd om aktueller tilbud. Du kan også følge med på Facebook eller Google+ og bliver opdateret med det sidste nye fra Spanien.

Læs også: Blog indlæg om billeje selskaber i Spanien

Top 5 billejefirmaer i Spanien

Nedenstående liste er en vejledning, da der ofte byttes pladser. Årsagen er at der er store sæsonnæssige udsving og så betyder det meget hvis et firma som Hertz sætte nogle ekstra gode tilbud i markedet. I Maj måned så listen sådan ud her på Bileljeinfo. (Bemærk at Firefly er et lavprisfirma som netop er ejet af Hertz)

  1. GoldCar
  2. Record Rent a Car
  3. Firefly Biludlejning
  4. EuropeCar
  5. Avis rent a car

Læs også: Ny guide om leje af bil hos Centauro i Spanien

Top 3 i Malaga lufthavn

Det er lidt specielt når man skal skrive om top 5 for biludlejning i Spanien, for Malaga lufthavn er så dominerende at jeg har valgt at lave en egen liste med de mest populære firmaer. Her findes et utal af udlejere og sågar flere danske. Her er tre af de virksomheder som rigtig mange danske besøgende på Costa Del Sol lejer bil hos.

Læs også: Cartrawler billeje i Malaga lufthavn til sommerferien

Formidling af lejebiler i Spanien

Der er stor forskel på om man taler om et udlejningsfirma eller en virksomhed der formidler billeje, nøjagtig som du kender det hvis du skal finde et billigt hotel på f.eks Tripadvisor, Travelmarket eller Reseguiden. Inden for billejebranchen findes der flere store spillere når det gælder formidling af lejebiler i Spanien. Sider som HolidayCars, Auto Europe, Rentalcars og Auto Escape sammenligner alle priser og ledige lejebiler og herhjemem er den mest kendte npk Holiday Autos som i øvrigt er ejet af CarTrawler der også ejer Argus Car Hire.

Læs også: Cartrawler biludlejning i Spanien til sommerferien

Top 5 byer og lufthavne

Spanien er det land flest danske turister rejser til på ferie og flere og flere vælger at bestille en bil. I mange andre lande vil det f.eks være lufthavnen i hovedstaden som ligger øverst på liste over de mest benyttet lufthavne, men sådan er det ikke i Spanien. I skrivende stund ser top 5 listen på Billejeinfo sådan ud:

Læs også: Guide om lufthavne i Spanien

Find den billigste lejebil i Spanien Find Billeje her -- data-src=