Drone. Foto: Don McCullough, Creative Commons.

Rejser du på bilferie i Spanien, vil du måske snart se droner svæve over motorvejene. De spanske trafikmyndigheder har indgået et samarbejde med et teknologi-firma om at udvikle en drone til overvågning af trafikken på de offentlige motorveje.

Stort potentiale for droner

Skal droner tages i brug til trafikovervågning, vil det dog kræve en lovændring i Spanien. I dag er det således ikke muligt at bruge droner til generel overvågning af strækninger på flere hundrede kilometer, i det loven kræver at operatøren skal have donen i syne hele tiden.

Myndighederne vurderer dog, at drone har et stort potentiale på de spanske veje, ikke mindst fordi de er nemmere og billigere at indsætte end helikoptere. Udover at holde øje med trafikforseelser, forestiller man sig således også at bruge dem til at inspicere vejene for fejl og bruge dem ved naturkatastrofer som oversvømmelser.

Det er ikke kun i trafikken, at man i Spanien er begyndt at bruge droner. Denne sommer testede man også droner som livreddere på en række strande. Disse droner holder ikke blot øje med badende i problemer, men kan også bruges til hurtigt at flyve ud med en redningskrans.

Bestil billig billeje i Spanien

Vil du have mest muligt ud af din rejse til Spanien? For dig som ikke vil nøjes med at ligge på stranden hele dagen, er billig billeje det helt rigtige valg.

Udvalget af biludlejningsselskaber og lejebiler er stort på de populære rejsemål i Spanien, og det kan virke uoverskueligt at finde det bedste tilbud. Derfor anbefaler vi, at du bruger søgemaskinen her på siden til at bestille billeje i Spanien. Søgemaskinen giver dig hurtigt en oversigt over de aktuelt billigste priser på lejebiler og gør det nemt for dig at vælge den bil, som passer bedste til dine behov.

Brug eventuelt filterfunktionen til kun at se tilbud fra bestemte udlejere eller bestemte biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *