Slå dig løs i de spanske bølger.

Holder du af ferie med masser af sjov på vandet og en høj grad af frihed? Så bør du overveje en surfferie i Spanien. Her er ikke blot mange solskinstimer, men også et væld af strande med gode bølger til både nybegyndere og øvede.

Surfferie i Spanien med billeje

De spanske kyster tiltrækker nogle af verdens bedste surfere og har desuden adskillige surfskoler, hvor du kan prøve kræfter med sporten for første gang i trygge rammer.

Mens forholdene i Danmark begrænser surfing til kite og windsurfing, kan du i Spanien give dig i kast med “almindelig” surfing uden sejl. Dertil kommer chancen for at afprøve endnu flere variater såsom bodyboarding og Stand-up paddle.

Takket være det milde klima kan du i princippet surfe året rundt i Spanien, men er du nybegynder, er sommerperioden nok bedst. Her er bølgerne mere blide, mens dønningerne om vinteren kræver mere rutine.

De bedste surfstrande i Spanien

Står surfing øverst på din ønskeliste for ferien, bør du kigge mod det nordlige Spanien. Regionen Cantabrien er den førende destination for surfing på det spanske fastland. Strande som Los Locos midt på kysten af Cantabria, samt Somo-stranden er kendt blandt surfentusiaster for perfekte forhold.

Du kan også tage på surfferie på De Kanariske Øer, hvor du finder mere end 200 kilometer kystlinje med masser af muligheder for at surfe. El Confital på Gran Canaria er for eksempel kendt som en af de bedste surfstrande i den spanske øgruppe.

Spanien er naturligvis ikke det eneste sted, du kan tage på surfferie i Europa. Nabolandet Portugal er også kendt blandt surfere verden over. Læs mere om surferferie i Portugal

Bestil billeje til din surfferie i Spanien

Hvad enten du har dit eget surfbræt med hjemmefra eller benytter muligheden for at leje et lokalet, er billeje den nemmeste måde at komme omkring med det til strandene.

Bølgeforholdene kan ændre sig fra dag til dag, og vil du altid kunne finde de bedste strande at surfe fra, er der ikke noget bedre transportmiddel end en lejebil.

Bestil din billeje i Spanien hjemmefra, så du er sikker på at få den billigste pris på leje af en bil med plads til dit surfbræt. I søgemaskinen her på siden kan du hurtigt får et overblik over priser på billeje i alle større lufthavne og byer i Spanien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *