Real Alcázar i Sevilla. Foto: David Baron, Creative commons.

Den populære middelalder-fantasy tv-serie ‘Game of Thrones’ har været i Spanien for at optage den seneste sæson. Vil du opleve nogle af seriens steder i virkeligheden skal du lægge vejen forbi Sevilla, Cordoba eller Osuna.

Fans på vej til Spanien?

Serien som i den nye sæson har et danske islæt i form af skuespillerne Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen, har tidligere optaget i blandt andet Kroatien, Island og Marokko.

Efterfølgende har flere af stederne oplevet en tilstrømning af turister, som først og fremmest kommer for at opleve stederne fra serien i virkeligheden. Blandt andet i Kroatien har man forstået af udnytte eksponeringen i Game of Thrones til at fremme turismen og blandt andet arrangeret guide rundvisninger.

Nu kan turen så være kommet til Spanien, som lægger jord til flere scener i den seneste sæson. Selvom der i Game of Thrones i vid udstrækning benyttes computerskabte landskaber og bygninger, vil opmærksomme seere i den kommende sæson blandt andet kunne genkende Real Alcázar paladset i Sevilla, den romerske bro over Guadalquivir-flod i Cordoba og tyrefægter-arenaen i Osuna.

Oplev mere med billeje i Spanien

Spanien er rig på spændende historiske seværdigheder, ikke blot dem som er blevet udvalg til Game of Thrones. Har du en lejebil, er der i alle dele af landet mulighed for at tage på masser af spændende udflugter. Læs for eksempel om Spaniens ældste tyrefægterarena i Ronda

Bestil billeje i Spanien i søgemaskinen her på siden, hvor du nemt kan finde de billigste priser fra en lang række biludlejningsselskaber i alle større lufthavne og byer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *