vingaard spanienEn tur langs Spaniens vinruter byder på mange kulturelle oplevelser. Foto: Angela Llop, Creative Commons.

Den Spanske Sammenslutning af Vinbyer (ACEVIN) har udarbejdet en bred vifte af vinruter, der giver dig chance for at udforske nogle af Spaniens mest traditionsrige vinområder. Følger du ruterne vil du opleve den særlige kultur og livsstil på vingårde, hvor du har mulighed for at deltage i vinsmagninger og ofte kombinere med gastronomiske herligheder.

Mange oplevelser på en tur med billeje af vinruterne i Spanien

Det er mange vinruter at vælge imellem i Spanien, og de er ikke kun for vinentusiaster. Der er således masser af steder, hvor du kan parkere lejebilen og følge smukke vandrestier gennem vinmarkerne. Eller måske du har lyst til at deltage i et madlavningskursus, hvor du får en indføring i det traditionelle spanske køkken. Er du rejst til Spanien for at stresse af, finder du desuden mange spa-resorts i vinområderne, som indbyder til selvforkælelse og afslapning.

En tur med billeje langs en af Spaniens vinruter er også en chance for at fordybe dig i landets historiske og kulturelle seværdigheder. Der er for eksempel mange muligheder for at følge guidede ture til ikke blot vingårde men også til seværdigheder i områdets gamle, historiske byer.

Du kan følge vinruter i stort set alle dele af Spanien, og holder du ferie med egen lejebil, er det nemt at finde en i nærheden af dig. Holder du ferie i det centrale Spanien er La Mancha vinruten for eksempel ikke blot en chance for at udforske et af verdens største vindyrkningsområder, men også for at opleve landskaberne og byerne som gav inspiration til en af litteraturens mest berømte skikkelser, Miguel de Cervantes Saavedra’s Don Quixote.

vindmølle i Spanien

Oplev kulturlandskabet som gav inspiration til Don Quixote i La Mancha. Foto: Rob, Creative Commons.

Læs mere om vinruterne i Spanien på det spanske turistkontors officielle hjemmeside her

Betil billig billeje i Spanien

Det er ikke uden grund, at Spanien år efter år er danskernes foretrukne feriemål. Udover det gode, solrige vejr byder en ferie med billeje i Spanien på masser af spændende oplevelser som for eksempel ture ad de mange vinruter.

Billeje er en oplagt mulighed for at følge ikke blot vinruter i Spanien, men for at holde ferie i dit helt eget tempo. Vil du også have mulighed for at tage på spændende udflugter, kan du i søgemaskinen her på Billeje.info nemt finde den billigste biludlejning i Spanien. Indtast blot hvor og hvornår du har brug for en lejebil, så finder søgemaskinen hurtigt de bedste priser på billeje fra en lang række store og små biludlejningsselskaber i Spanien.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *