Ordesa y Monte Perdido Nationalpark. Foto: Sergio Mora Angulo, Creative Commons.

En udflugt til Ordesa y Monte Perdido Nationalpark i Aragonien i det nordøstlige Spanien er en af den slags oplevelser, du ikke må gå glip af, hvis du holder af storslåede landskabet og uberørt natur.

Ordesa y Monte Perdido Nationalpark

Nationalparken som ligger i Pyrenæerne, blev i 1997 optaget på UNESCO’s liste over verdensarv. Det er ikke svært at forstå hvorfor, når man oplever det rige plante- og dyreliv mellem de høje bjerge, som domineres af Monte Perdido (3,355 m).

For foden af Monte Perdido og de andre høje bjerge finder du et vidt forgrenet netværk af stier, som giver dig mulighed for i ro og mag at udforske nationalparkens dale, floder og udsigtspunkter på endags- eller flerdagsture.

Følg for eksempel stien til Hestehale-vandfaldet, Cola de Caballo, som for mange er en af hovedattraktionerne i Ordesa y Monte Perdido Nationalparken. På din vandretur er du næsten konstant omgivet af høje bjerge, og kigger du op, kan du være heldig at se en Lammegrib cirkle rundt på himlen.

Aktiv ferie og kulturelle oplevelser

De smukke omgivelser i nationalparken indbyder til en bred vifte af aktiviteter, som udover vandreture omfatter river-rafting, klatring og paragliding, hvis du vil se det hele lidt fra oven.

Benyt også lejligheden til at besøge nogle af de charmerende landsbyer i området, hvor du eventuelt kan få en forfriskning efter en dag med masser af oplevelser i naturen.

Du kan læse mere om mulighederne i Ordesa y Monte Perdido Nationalpark på den officielle hjemmeside her

Bestil billeje i Aragonien

Aragonien-regionen er kendt for sin smukke natur, ikke blot i nationalparken, og benytter du billeje er der utallige muligheder for at tage på spændende udflugter. En lejebil giver dig ikke blot mulighed for at komme nemt ud til de smukkeste naturområder og landsbyer, men er også en mulighed for at udforske regionen komfortabelt, hvis du ikke har tid eller energi til at bevæge dig rundt til fods.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste biludlejning i Aragonien. Søgemaskinen sammenligner priser fra en lang række store og små biludlejningsbiler i Spanien, så du hurtigt kan finde det bedste tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *