Google Street View fotograf til fods. Foto: Eli Duke, Creative Commons.

Har du altid drømt om at gå en tur rundt i Alhambra, Granadas mauriske perle, eller om at lade dig betage af den spektakulære arkitektur i Gaudi’s ufærdige kirke, Sagrada Familia, i Barcelona? Nu giver Google dig mulighed for at besøge disse og 48 andre af de største seværdigheder i Spanien hjemme fra sofaen.

Spanske seværdigheder på Google Steet View

Google’s Street View bruges normalt, som navnet antyder, til at udforske verden, som den ses fra veje og gader. Men Google nøjes ikke længere med at fotografere fra deres berømte fotovogn, men er også begyndt at sende fotografer med 360 graders kameraer til fods ind i bygninger og ud i naturen. Denne gang er turen således kommet til Spanien, hvor Google har udvalgt og fotograferet 50 af landet vigtigste historiske og arkitektoniske seværdigheder.

Udover Alhambra og Sagrada Familia kan du på Google Street View derfor nu udforske seværdigheder såsom det romerske fyrtårn, Torre de Hércules, og Katedralen i León. Adskillige af de 50 seværdigheder i Spanien er også at finde på UNESCO’s liste over verdensarv.

Google giver dig dermed en chance for at samle inspiration til din rejse og et værktøj til at planlægge, hvilke seværdigheder du skal besøge på din rejse i Spanien. Trods den imponerende samling af foto-rundvisninger hos Google, er der dog ikke noget som overgår oplevelsen af at være der i virkeligheden. Benytter du billeje i Spanien, kan du i eget tempo besøge de mest interessante seværdigheder og steder.

Det er ikke kun i Spanien, at Google har fotograferet de største seværdigheder. Som vi tidligere har fortalt her på billeje-bloggen, kan du også besøge nogle af verdens vidundere med Google, som også inkluderer flere steder i Spanien.

Bestil billig billeje i Spanien online

Har du brugt Google til at udvælge dig en række seværdigheder, du vil besøge i løbet af din ferie i Spanien? Så er det oplagt at bestille en lejebil hjemmefra.

Bestil billeje i Spanien i søgemaskinen her på siden, så du er sikker på at få den billigste pris på din lejebil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *