Danskerne er vilde med SpanienFlot udsigt på den spanske ø Mallorca - over 1 millon danskere flyver til Spanien hvert år og Mallorca er et af de steder vi valfarter til. Foto: MasterMan

En helt ny opgørelse fra det officielle spanske turistkontor viser, at antallet der i 2011 rejste hele 1.098.709 flypassagerer til Spanien fra danske lufthavne, hvilket er det højeste antal nogensinde.

At de spanske rejsemål er mere populære end nogensinde understøttes af den seneste Top 30 liste fra travelmarket.dk, hvor syv pladser indtages af spanske destinationer.

Den mest populære destination i Spanien er ifølge listen Malaga, som indtager en 4. plads. Dernæst følger Barcelona på 7. pladsen og Las Palmas og Tenerife på henholdsvis 11. og 12. pladsen. Palma de Mallorca dukker op på 14. pladsen, mens Alicante og Madrid ligger nederst med en placering som nr. 27 og 28.

Top 30 listen gælder dog for fjerde kvartal 2011, hvor interessen for de sæsonprægede rejsemål som Alicante, Malaga, Madrid, Mallorca og til dels Barcelona traditionelt falder, mens fjernere destinationer (f.eks. Kanarieøerne, Phuket, Dubai, eller USA) er mere populære i vinterhalvåret.

Bestil billeje i Spanien

Skal du også på ferie i Spanien? Så benyt chancen for med billig billeje i Spanien at få mest muligt ud af dine feriedage. Med billeje i Spanien er det nemmere at følge din helt egen rytme, og du kommer nemt og hurtigt rundt til de forskellige seværdigheder. Benyt billeje-søgemaskinen her på siden, som finder og sammenligner priser på billeje i Spanien fra alle de kendte biludlejningsselskaber.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *