Billige rejser til SpanienMadrid, Spanien - i følge en ny undersøgelse er Spanien Europas billigste feriedestination. Foto: Moyan_Brenn_BE_BACK_on_10th_OCT

I en ny prisundersøgelse har man udnyttet at turisters behov er meget forudsigelige, når det handler om de basale behov på ferien. Derfor kan man med rimelighed sammenligne feriens pris ved at sammenligne priserne på en række bestemte varer på forskellige rejsemål. Undersøgelsens resultat er godt nyt for de mange danskere, som hvert år holder ferie i Spanien.

I undersøgelsen lavet af det engelske ‘Post Office Travel Money’, har man for 40 destinationer sammenlignet priserne på otte ting, som turister ofte køber i løbet af ferien. Dette inkluderer en kop kaffe på en cafe, en lokal øl, en Coca-Cola, sololie, en 1½ liters mineralvand, insektspray, en pakke cigaretter og endelig en tre-retters middag for to voksne inklusiv husets vin. For de europæiske destinationer viste undersøgelsen, at Costa del Sol i Spanien giver mest for pengene, hvor den samlede regning lød på £38 (116 kr). Ifølge undersøgelsen er priserne på mange af Spaniens ‘resorts’ faldet med op til 40 procent de sidste fem år.

Det dyreste rejsemål i undersøgelsen var Brisbane i Australien (£115.69), ligesom f.eks. Barbados (£113) og Singapore (£113.03) hører til blandt de dyreste rejsemål.

Der er dog også endnu billigere rejsemål end Spanien, hvis man rejser uden for Europa. I undersøgelsen er Sri Lanka således billigere med kun £28.

Mens priserne de senere år har været faldende på resorts i Spanien, fandt undersøgelsen at priserne var steget på to-tredjedele af de resorts som indgik i undersøgelsen. Tyrkiet, som engang blev betragtet som en af Europas billigste destinationer, er nu 60 procent dyrere end Spanien. Den dyreste europæiske destination i undersøgelsen var Italien, hvor regningen for de otte ting løber op i £89.03.

Find billig billeje i Spanien

Skal du på ferie i Spanien? Så kan du udover de lave priser på det daglige forbrug, også nyde godt af billig billeje i Spanien. Benyt søgemaskinen her på siden, som gør det nemt at finde og sammenligne priser på billeje fra alle de kendte biludlejningsselskaber i Spanien.

Kilde: Daily Mail

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *