San Juan de Gaztelugatxe forbjerget. Foto: llunàtica81, Creative Commons.

I en stor brugerafstemning er Spaniens syv naturvidundere blevet kåret, og listen inkluderer alt fra forrevne strande til høje bjerge og sølandskaber.

Ukendte vidundere i Spanien

Forsikringsvirksomheden Allianz Global Assistance organiserede afstemningen om “Spaniens syv naturvidundere” udfra 20 naturområdet i landet. I alt blev der afgivet mere end 80.000 stemmer og 5.000 tweets, og resultatet er en liste over naturseværdigheder, som kan inspirere til en ferie med billeje i Spanien hvor du besøger smukke naturområder.

Listen over naturvidundere toppes, som det ses nedenfor, af det lille bjerg Gaztelugatxe, som ifølge en repræsentant fra afstemningen, Sonia Rodriguez, sandsynligvis er en af de mest ukendte seværdigheder blandt internationale besøgende i Spanien. Ligeledes rummer listen flere andre naturseværdigheder som både for internationale og spanske turister er relativt ukendte.

På listen følges forbjerget San Juan de Gaztelugatxe af Parque Natural de Somiedo, en bjergrig naturpark; Parque Natural Cabo de Gata, et vulkansk landskab i det sydlige Andalusien; Las Médulas, en gammel guldmine; Parque Natural de las lagunas de Ruidera, et smukt sø- og lagunelandskab; Fuente Dé, en kløft i Picos de Europa bjergene og endelige A Praia das Catedrais, en billedskøn strand på Spaniens nordkyst.

Du kan læse mere om og se billeder af de syv naturvidundere på den officielle hjemmeside

Du finder naturligvis også meget mere inspiration til naturoplevelser med billeje i Spanien her på Billeje.info. Læs for eksempel om en udflugt til månelandskaber med billeje fra Malaga

Oplev Spanien med billig billeje

Vil du opleve de mange smukke naturområder i Spanien? Så er billeje oftest den bedste løsning, hvor du ikke er afhængig af offentlig transport og kan følge dit helt eget tempo. Desuden kan det nogle gange være svært i det hele taget at nå frem til seværdigheder, som ligger lidt afsides uden egen lejebil.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt finde den billigste billeje i Spanien, uanset hvilken del af landet du besøger. Du skal blot indtast den dato du ønsker at afhente og aflever din lejebil, og så vælg by eller lufthavn og trykke “søg billeje“.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *