Spanien har nogle af Europas bedste golfbaner - de fleste af den traditionelle, velpejede slags. Foto: ChristerM, Creative Commons.

Spanien har meget andet at byde på end blot de dejlige brede sandstrande. Spanien er for eksempel et fantastisk golfland, hvor et mildt klima og masser af kvalitetsbaner giver optimale betingelser for en vellykket golfferie. Blandt det store udbud af golfbaner, er en række såkaldte “rustikke baner”, hvor der tages mere hensyn til naturen og påvirkningen af landskabet et minimalt. Benytter du billeje i Spanien, er der gode chancer for at du har en af disse miljøvenlige baner inden for rækkevidde.

Rustik golf

Der er indtil videre officielt 17 af de rustikke golfbaner i Spanien. Hovedparten af disse finder du i landets indre i regioner som Castile-León, Castile-La Mancha og Madrid. Der er dog også baner i nærheden af for eksempel Barcelona. De fleste af banerne er kun på 9 huller, men der er dog også enkelte 18-hullers.

Fælles for de rustikke golfbaner er, at de i modsætning til almindelige anlagte baner, er helt integreret i det naturlige landskab. Det betyder ikke blot, at der bruges færre resourcer på for eksempel plænepleje og vanding, men også at du som spiller får mange nye, anderledes udfordinger. Banerne vil således ændre sig med årstiderne, så bolden for eksempel vil hoppe højere om sommeren, når banerne bliver hårdere.

Bedre golfferie med billeje i Spanien

Generelt kan det anbefales at leje en bil, hvis du rejser til Spanien for at spille golf. Så slipper du for at skulle skynde dig gennem banen for at nå tilbage til en bestemt afgangestid, men kan spille i dit helt eget tempo. For det andet er billeje en chance for at besøge baner, for eksempel nogle af de rustikke, der ligger lidt væk fra alfarvej.

Sidst, men ikke mindst, har du med en bil til rådighed mange flere muligheder for at kombinere golfspillet med udforskning af områdets andre attraktioner. Så kan du for eksempel nemt smide køllerne bag i bilen og køre en tur til nærmeste strand for at få en afkølende dukkert. Eller måske til den nærmeste restaurant for en velfortjent frokost.

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde den billigste billeje i Spanien. Her skal du blot angive hvor og hvornår du har brug for en lejebil. Så får du hurtigt en oversigt over alle de bedste tilbud fra både store internationale biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar, men også en stribe mindre, lokale udlejere. Det er den nemmeste måde at finde den bedste pris og netop den bil, der passer bedst til dine behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *