Groote på Mallorca. Lej bil på Billeje.infoCuevas del Drach på Mallorca. Foto: Stefan Kellner

Det er ikke kun det gode vejr og badevand, som gør Mallorca til et af danskernes favorit-rejsemål. Med billeje byder Mallorca også på et stort udvalg af aktiviteter og spændende udflugtsmål for hele familien. Kør for eksempel en tur til østkysten og oplev Mallorca mest imponerende grotte, Cuevas del Drach.

På tur i dragegrotterne

Grotten, som er den største af sin slags på Mallorca, ligger tæt ved kystbyen Porto Cristo. Faktisk består Cuevas del Drach af fire indbyrdes forbundne grotter: Den sorte grotte, den hvide grotte, Luis Salvador’s grotte og den franske grotte.

En tur ned i Cuevas del Drach (dragegrotterne) er en rejse nede i en forunderlig verden af imponerende stalaktitter og stalagmitter, som er smukt belyst. Den 1,2 kilometer lange tur i den imponerende grotte ender ved Europas største undergrundssø, Martel, hvor en unik flydende violinkoncert venter. Afslutningsvis er der mulighed for at I selv kan få en lille sejltur på undergrundssøen. Den guidede ture varer omkring en time.

Du kan finde flere informationer om åbningstider og rundvisninger på Cuevas del Drach på grottens officielle hjemmeside her

Bestil billig billeje på Mallorca

Har I jeres egen lejebil i ferien på Mallorca, har I frit valg blandt den spanske Middelhavsøs mange tilbud, og kan følge jeres eget tempo. Fra centrum af Palma de Mallorca er det for eksempel nemt at klare den ca. 66 kilometers køretur til Cuevas del Drach grotten ved Porto Cristo.

Find billig billeje på Mallorca i søgemaskinen her på siden, hvor du hurtigt får overblik over priser på lejebiler fra de forskellige biludlejningsfirmaerne på Mallorca. Bestil eventuelt jeres lejebil med afhentning direkte i lufthavnen, så I slipper for at bøvle med offentlig transport eller taxi til hotellet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *