Med en bil kan du nemmere finde de små, stille badebugter rundt om på øen.

Om kort tid når skoleferien begynder, vil mange danske familier drage sydpå til sikker varme og sol. Mallorca er stadig blandt danskernes favoritrejsemål og et af de mest populære steder at leje bil i sommerferien.

En klar førsteplads for billeje i sommerferien

Ifølge en ny opgørelse er der ved 10 procent af Mallorca-bestillingerne hos Spies også bestilt en lejebil i tre eller flere dage. Dertil kommer de rejsende, som først lejer en bil ved ankomsten til den populære spanske middelhavsø.

Inden du og familien triller ud de spanske veje, kan det godt betale sig at sætte sig ind i de lokale færdselsregler. Du skal blandt andet være opmærksom på, at selv minimale hastighedsoverskridelser nu kan straffes med bøde på op til 400 euro. Ligeledes slår Guardia Civil til, hvis man fragter børn uden de påkrævede børnesæder.

Læs mere om færdselsreglerne i Spanien

Find billig billeje på Mallorca

Ønsker du også at opleve det Mallorca, som findes uden for øens hotelområder? Så bør du leje en bil i ferien. På den populære ferieø er der naturligvis mange biludlejningsfirmaer, der bejler til turisternes gunst. Det kan derfor synes uoverskueligt at finde dem bedste pris på netop den type bil, du har brug for. Særligt hvis du først står på øen med brug for en bil her og nu.

Brug i stedet søgemaskinen fra CarTrawler til at finde den billigste billeje på Mallorca i ro og mag før afrejse. Søgemaskinen som du finder øverst her på siden, indhenter både tilbud fra de store kendte firmaer som Avis, Europcar, Hertz og Sixt, samt en række mindre, lokale udlejere.

Er du på udkig efter en bestemt størrelse bil, eller ønsker du kun at se priser fra bestemte firmaer? Så kan du med fordel gøre brug af filterfunktion til at indsnævre søgeresultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *