Lej en bil og besøg Mallorcas mange idylliske strande, der i efteråret generelt er mere uforstyrrede.

Føler du også, at sommeren kom og gik uden at solen rigtig var fremme? Der er heldigvis rejsemål ikke langt fra Danmark, hvor du har chance for at få sol og varme i sensommeren. På Mallorca er der for eksempel udsigt til at temperaturen i efteråret 2017 vil ligge lidt højere end normalt. Bestil billeje på Mallorca og få mere ud af ferien.

Efterår i korte ærmer

Ifølge det spanske meteorologisk institut (AEMET) vil den gennemsnitlige temperatur på Mallorca i efteråret være på milde 15 grader, hvilket er lidt højere end normalt.

Rejser du til den smukke middelhavsø allerede i oktober, kan du se frem til en gennemsnitstemperatur på 19 grader og ifølge AEMET mindre nedbør en normalt. Der er altså gode chancer for at tilbringe efterårsferien i korte ærmer og ikke mindst nyde godt af, at der på denne årstid generelt er mindre trængsel ved de populære strande og seværdigheder.

Tips til udflugter med billeje på Mallorca

I november forventes gennemsnitstemperaturen i år at falde til 14 grader, og normalt bliver vejret i denne måned mere ustadigt. Der er dog stadig gode chancer for solrige dage selv på denne årstid, hvor temperaturen sniger sig op på noget der minder om dansk sommer. Kendere af den spanske ferieø vil desuden vide, at også her uden for højsæsonen foregår mange interessante festivaler osv. rundt om på Mallorca.

Bestil billig billeje på Mallorca

Mallorca oplevede i 2017 sin varmeste sommer i 52 år med temperaturer over 40 grader. Under de forhold foretrækker de fleste at tilbringe ferien nær poolen eller stranden. I efteråret er klimaet til gengæld meget mere behageligt til at tage på udflugter rundt om på øen.

Til trods for at der generelt er færre besøgende på Mallorca i efteråret, er det alligevel altid en god ide på forhånd at booke sin lejebil for at få den billigste pris. Desuden er det en mulighed for at sikre dig, at du kan få den type bil, som du har brug for.

Du kan nemt sammenligne priser på billeje på Mallorca og lave din bestilling i søgemaskinen øverst her på siden. CarTrawler, som står bag søgemaskinen her på Billeje.info, samarbejder med hundredevis af biludlejningsfirmaer i hele verden, blandt andet på Mallorca. Derfor kan du på få sekunder få en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på lejebiler fra Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og mange andre. Det er den letteste måde at sikre dig en oplevelsesrig efterferie på en af middelhavets bedste ferieøer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *