Det er nok de færreste som vil holde en badeferie på Mallorca om vinteren, men årstiden er til gengæld optimal til de aktiviter, der må opgives i sommerens hede.

Tænker du på at rejse til Mallorca denne vinter? Med 140 ruter til europæiske byer er det nemmere end nogensinde før at rejse til Mallorca om vinteren. Kombinerer du med billeje, kan du få en oplevelsesrig ferie på den smukke middelhavsø, mens kulden lægger sig over Danmark.

Flere flyruter til Mallorca

Mallorca var tidligere primært kendt som et rejsemål, man tog til om sommeren for at nyde en ferie på stranden ved det krystalklare middelhav. De senere år har den spanske ø dog i stigende grad også tiltrukket besøgende, som i ligeså høj grad kommer for de kulturelle og gastronomiske oplevelser – ikke mindst i vinterhalvåret.

Det har flyselskaberne også opdaget, og derfor øger selskaber som Ryanair, Easyjet, Eurowings, Norwegian, Vueling, Volotea og Iberia Express antallet af ruter og afgange til Mallorca denne vinter. Blandt andet takket være 24 helt nye ruter fra det europæiske fastland melder øens hoteller om et stigende antal bookninger sammenlignet med vinteren 2016-17. Omkring 70 procent af værelserne er booket denne vinter.

Unikke Oplevelser i vintersæsonen med billeje

Turistbranchen og den regionale regering for de Baleariske øer har gjort en ekstra indsats for at gøre opmærksom på, at der er meget at se og lave på Mallorca i vinterhalvåret. Der er da faktisk også flere ting, du kun kan opleve på denne årstid. Som altid er det en fordel med en lejebil, hvis du vil nemt rundt på øen.

Tips til udflugter med billeje på Mallorca

Kør for eksempel til udkanten af Campanet på den nordlige del af øen får at se de naturlige kilder Ses Fonts Ufanes. Et perfekt sted for en rolig vandretur langs floden, der kun dannes om vinteren og især efter en regnperiode vil bruse af vand.

Kører du tilbage til hovedbyen Palma, venter en anden unik vinteroplevelse i den store katedral. Her trænger sollyset kun to gange om året gennem det store rosenvindue og aftegner en farvet cirkel på muren lige under et andet rosenvindue. Lysfænomenet optræder i starten af februar og midt i november.

Bestil din billeje på Mallorca her

Uanset om du ønsker at kunne finde frem til de bedste strande om sommeren eller unikke seværdigheder om vinteren, bør du bestille billeje på Mallorca på forhånd.

Det kan du gøre i søgemaskinen øverst her på siden, hvor du blot skal angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din lejebil for at få en hurtig oversigt over de bedste tilbud. Det inkludere alle priser fra de kendte biludlejere som Avis, Hertz og Europcar, men også spanske firmaer som ofte også har gode tilbud.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *